У школі в селищі Рудне на Львівщині влаштували концерт медикам Національної гвардії України (відео)

13:45 24 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Медсестра Наталя Назар завітала до рідної школи разом зі своїми бойовими побратимами.

Колишній викладач Львівського медичного коледжу імені Андрея Крупинського, а зараз – військовослужбовця окремої медичної роти Північного територіального управління Національної гвардії України Наталя Назар (позивний – «Манюня») – завітала до рідної школи в селищі Рудне, адміністративно підпорядкованому Львівській міської ради, разом зі своїми бойовими побратимами. Для героїв неоголошеної війни на сході держави школярі підготували цілий святковий концерт, протягом якого ще й вручили бійцям подаруночки, зроблені власними руками.

Днями за сумлінну працю та жертовність у дні боротьби за волю і єдність України, вірність професійній клятві, охорону людського життя та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника розпорядженням Львівської міської ради Наталію Назар відзначено подякою. Тендітна жінка Наталя Назар врятувала життя десяткам бійців української армії.

Завжди перед очима й обличчя тих, кого не вдалось врятувати. Таких Наталя та її колеги бачили чимало. Медсестра згадує:

«Завжди на їх обличчях, дуже гарних і світлих є посмішка, у «200-х». Значить він щасливий, що вмер, захищаючи свою родину, країну.

Хіба це війна? Це винищення української нації. Кращі і молоді там. Шкода молодих, бо у них попереду могло б бути усе життя.

Пам’ятаю чоловіка, який так не хотів вмирати, казав, що у нього четверо дітей. Його рани були несумісні з життям. Я йому говорила і говорила, що все буде добре, що він побачить своїх дітей. Я так його запам’ятала». 

На малій батьківщині медика, в селищі Рудне на Львівщині, Наталю чекає чоловік та двоє дітей. Донечка Настуся у короткі дні ротації не відходить від мами. Вона зізнається: «Коли мама їде, я плачу, що ми без неї не зможемо. Але я розумію, що моя мама герой, стараємось з братом допомогти і татові».

А днями Наталі знову на передову... Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі Національної гвардії України.

Як інформував «ЩЛ», викладач Львівського медичного коледжу рятує бійців у роті Національної гвардії імені Миколи Пирогова, а днями знову поїде в Артемівськ на Донеччині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів