У Миколаєві відремонтували пологовий будинок

18:38 1 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Миколаєві здійснили капітальний ремонт пологового будинку комунальної центральної районної лікарні на вулиці Івана Франка, 22.

Про це повідомили сьогодні, 1 грудня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували, що пологовий будинок у Миколаєвя не відповідав вимогам надання медичної допомоги породіллям. Жодних капітальних видатків на модернізацію і покращення умов для забезпечення належних санітарно-гігієнічних вимог у минулі роки не передбачали, проводили лише косметичний ремонт власними силами.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації Романа Филипіва, приміщення пологового будинку в Миколаєві відремонтували за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) та місцевого бюджету. Зокрема, з ДФРР було профінансовано 483 тисяч гривень, а з місцевого бюджету – 90 тисяч гривень.

Завдяки проведеному капремонту встановлено 42 віконних блоки, 12 зовнішніх та 21 внутрішніх дверей, проведено монтаж металопрофілю покриття даху (411 квадратних метрів), замінено 11 погонних метрів каналізаційної труби. Роботи виконало ПП «Монтажник», а заявник проекту – Миколаївська райдержадміністрація.

У прес-службі обласної державної адміністрації повідомили також, що в 2016 році у Львівській області за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку реалізується 80 проектів на 222,5 млн. гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів