У Львові все ще лікуються після отруєння в ресторані 39 пацієнтів, у Бродах – троє

10:52 19 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили у вівторок, що стан 21потерпілого від неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда» – середньої важкості, 18 – наближається до задовільного.

У результаті вживання 10-12 травня неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда» в на площі Ринок, 32 у Львові з 12 до 15 травня було госпіталізовано 55 осіб, з них четверо – діти до 18 років. Станом на ранок 19 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 39 осіб, з них четверо – діти. Стан 21 пацієнта – середньої важкості, 18 – наближається до задовільного.

11-13 травня в інфекційне відділення Бродівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» госпіталізовано шістьох жителів міста Броди та Бродівського району, які, ймовірно, отруїлися 10 травня в результаті вживання неякісних страв в ресторані «Ala minute» на вулиці Березовій, 1а у Бродах.  Станом на ранок 19 травня на стаціонарному лікуванні у Бродівській центральній районній лікарні перебувають три особи. стан потерпілих наближається до задовільного

Про це повідомили сьогодні, 19 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів