У Львові відремонтували дитяче відділення поліклініки

11:00 17 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Тепер маленьким пацієнтам 2-ї міської поліклініки у Львові допомогу надають в комфортних якісних умовах – цьогоріч капітально відремонтували дитяче поліклінічне відділення мед закладу на вулиці Стрийській, 61».

У Львівській міськраді повідомили також сьогодні, 17 жовтня: «Тут, окрім ремонту кабінетів та коридору, замінили вікна, двері і внутрішні мережі, а також ззовні утеплили фасад приміщення. Загалом на капітальний ремонт і закупівлю меблів використали понад 700 тисяч гривень».

Зокрема, як повідомили в управлінні охорони здоров’я ЛМР, на капітальний ремонт приміщення із заміною вікон, дверей та внутрішніх мереж було виділено з бюджету розвитку міста 451 072 гривень. За кошти загального фонду міського бюджету в сумі 146 652 гривень було відремонтовано коридор відділення, закуплено металопластикові двері та необхідні будматеріали. Окрім того, за словами головного лікаря комунальної 2-ї міської поліклініки Львова Тетяни Токарєвої, за позабюджетні кошти в сумі понад 100 тисяч гривень було проведено ремонтні роботи у кабінетах відділення (заміна підлоги, вимикачів, світильників, санітарне пофарбування стін), а також закуплено необхідні меблі, жалюзі, стенди та інше», – поінформували також у міськраді.

«Дитяче відділення 2-ї міської поліклініки обслуговує 2 103 дітей віком від народження до семи років включно ф охоплює частково Сихівський (вулиці Скорини, Хуторівка, Гашека, Персенківка, Стрийську, Боднарську, Максимовича, Демнянську, Мікльоша, Хортицьку й Сокільницьку) та Франківський (вулиці Стрийську, Сокільницьку й Підстригача) райони. У відділенні медичну допомогу надають п’ятеро лікарів-педіатрів, 10 медичних сестер, зокрема – четверо дільничних, лаборант, троє молодших медичних працівників та двоє реєстраторів. У відділенні, окрім двох кабінетів для огляду дітей, функціонують кабінет «Здорової дитини», кабінет для проведення масажу та огляду дитячими вузькими спеціалістами, кабінет для проведення профілактичних щеплень, фізіотерапевтичний та процедурний кабінети, лабораторія, кабінет інфекційних захворювань», – повідомили також у міськраді.

«Будинок, в якому розташоване дитяче поліклінічне відділення, раніше був закріплений за квартирно-експлуатаційним відділом Львова Прикарпатського військового округу Західного регіону, а тому тривалий час у міста не було змоги зробити капітального ремонту приміщень. Минулого року будинок передали у комунальну власність, а відтак, місто виділило кошти на ремонт дитячого поліклінічного відділення, яке з 1987 року належить до території обслуговування 2-ї міської поліклініки (до того педіатричне відділення функціонувало  у складі  4-ї дитячої поліклініки на вулиці Парковій)», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів