У Львові відкриють нові амбулаторії

11:00 17 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Управління охорони здоров’я Львівської міської ради планує розпочати в цьому році роботи зі створення амбулаторій сімейної медицини на вулицях Хмельницького, 195 (Знесіння) й Грушевського, 48 (Рудне) та нового амбулаторно-поліклінічного відділення на вулиці Шевченка, 360 (Рясне)».

Про це повідомили сьогодні, 17 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради уточнив: «У цьому році плануємо відремонтувати приміщення на вулиці Хмельницького, 195, які надають нам для створення амбулаторії сімейної медицини для мікрорайону Знесіння. Ця амбулаторія буде у складі 1-ї міської клінічної лікарні – тобто фактично працівників, які працюють в амбулаторії на вулиці Польовій, буде переведено в нову амбулаторію».

«Також триває реконструкція і ремонт закинутої будівлі на вулиці Грушевського, 48 в селищі Рудне з метою створення там сучасної амбулаторії для мешканців. А в Рясному на вулиці Шевченка, 360 розпочнуть роботи зі створення амбулаторно-поліклінічного відділення», – поінформували також у міськраді.

«Станом на зараз 92% населення Львова є охоплені сімейною медициною і мають зручні умови для лікування неподалік від дому. Торік у Львові відкрили дві нові амбулаторії сімейної медицини – на вулицях Тернопільській, 9 та Личаківській, 119, а також капітально відремонтували амбулаторію на вулиці Шевченка, 366 у мікрорайоні Рясне-1. Загалом впродовж 2014-2017 років у Львові відкрили вісім нових амбулаторій сімейної медицини», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів