У Львові відкрили «Українсько-Польські хірургічні дні»

21:45 5 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: times.lviv.ua

У нашому місті до 7 травня триватиме традиційна міжнародна науково-практична конференція.

«Сьогодні, 5 травня, в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка офіційно відкрили шосту традиційну міжнародну науково-практичну конференцію «Українсько-Польські хірургічні дні», – повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Мета конференції – обмін досвідом та налагодження персональних контактів між хірургами з України та Польщі. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив під час офіційного відкриття конференції. «Для мене велика честь бути сьогодні разом з вами. Хірурги – це така спільнота, які не знають, що на них чекає завтра. Тому коли хірурги запрошують мене на певні заходи, я завжди погоджуюсь, стараюся бути максимально корисним. Мені дуже приємно, що ви сьогодні зібралися у цьому прекрасному залі Національного університету, приємно, що матимете багато цікавих виступів, думок, ідей і я би хотів, щоби це дало спільну користь і для вас тут присутніх, і для медицини нашого міста, нашої України загалом. Я хочу бажати вам усім здоров’я, щоб ви робили у цьому житті дуже багато добрих справ, хочу бажати вам щастя і доброї ласки. Щоби всі були багаті і щасливі. Я дарую це місто вам на час конференції, щоб ви відчували себе як удома».

Опісля міський голова нагородив від імені громади міста подяками  за багаторічну самовіддану професійну діяльність та особливі заслуги у налагодженні й підтримці міжнародної співпраці українських та польських хірургів: професора кафедри хірургії №1 Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького – доктора медичних наук Ніну Бойко; професора кафедри онкології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького – доктора медичних наукБориса Білинського; керівника кафедри та клініки загальної і бариатричної хірургії та медицини невідкладних станів Шльонського медичного університету – доктора медичних наук, професора Кристин Сосаду. 

Нагадаємо, що впродовж 5-7 травня у Львові відбудеться традиційна міжнародна науково-практична конференція «Українсько-Польські хірургічні дні», учасниками якої будуть близько 200 осіб. Під час конференції говоритимуть про сучасні бойові травми і актуальні питання медицини катастроф; хірургію шлунково-кишкового тракту і хірургію баріатричну та метаболічну; новітні досягнення у хірургії, також – демонструватимуть сучасне медичне обладнання та інструментарій, лікарські засоби».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів