У Львові відкрили після ремонту пологове відділення лікарні

09:15 9 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні на вулиці рапорта Рапопорта у Львові відкрили після проведення ремонтних робіт у санвузлі першого поверху, пологових залах та палатах, коридору, заміни окремих батарей, вікон і дверей.

Ці  роботи були проведені як за бюджетні кошти, так і завдяки залученню позабюджетних коштів. Загальна вартість ремонтних робіт склала майже 476 тисяч гривень.

Зокрема, за кошти міського бюджету в сумі 247,9 тисяч гривень у пологовому відділенні проведено поточні ремонти коридору та палат першого поверху, палат другого поверху, а також ремонт санвузла першого поверху. За позабюджетні кошти в сумі 227,7 тисяч гривень замінено підлогове покриття в трьох палатах, зроблено побілку стін в палатах першого поверху та пологових залах, а також замінено сім батарей в коридорі першого поверху та палатах третього поверху.

Окрім того, замінено вікна та двері в службових приміщеннях відділення патології вагітних. Проведено й поточний ремонт палат інтенсивної терапії новонароджених.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів