У Львові відкрили нову поліклініку – Медичного Центру Святої Параскеви (відео)

20:29 27 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради, її адреса – вулиця Кульпарківська, 135.

Прес-служба міської ради інформує сьогодні, 27 червня, в повідомленні «У Львові відкрили нову сучасну поліклініку»:

«У Львові на вул. Кульпарківській, 135 запрацювала нова, сучасна поліклініка Медичного Центру Святої Параскеви. Відтепер мешканці цього та сусідніх районів зможуть отримати якісну лікарську консультацію та діагностику недалеко від дому.

«Сьогодні для людей дуже важливою є якість медичних послуг та економія часу. Ми розуміємо, наскільки важливо для львів’ян не їхати через все місто, особливо з дітьми, а піти в сучасну поліклініку біля дому і отримати справді фахову консультацію. Це наш перший проект поліклініки біля дому. Але ми будемо працювати над тим, аби розширювати мережу таких поліклінік», – зазначила генеральний директор МЦ св. Параскеви Тетяна Міхнова.

У поліклініці дорослі зможуть отримати консультації таких лікарів: гінеколога, проктолога, уролога, терапевта, невролога, гастроентеролога, ендокринолога, кардіолога. Працюватимуть також дитячі лікарі: педіатр (для немовлят та після 1 року), щомісячний патронаж дітей до першого року життя,  гінеколог.

Львів’яни зможуть скористатися послугами терапевта та педіатра на дому. В поліклініці працюватиме також лабораторія та кабінет УЗД.

Попередній запис здійснюється за телефонами: +38 (032) 295-4-000, +38 (067) 295-4-000, +38 (095) 295-4-000.

Телефонні дзвінки приймаються: з 7.00 до 21.00 у пн-пт, з 8.00 до 20.00 у суботу, з 9.00 до 19.00 у неділю.

Детальніше про поліклініку, повний перелік послуг та про лікарів: http://www.medcenter.lviv.ua/ua/ctrukturni-pidrozdily

Довідка

Медичний центр Святої Параскеви – найбільший приватний діагностичний центр на теренах Західної України, котрий упродовж трьох років займає позицію лідера в медичній галузі. У центрі можна пройти повну діагностику, онкоскринінг, виконати усі необхідні обстеження для визначення причин наявної хвороби.

Найпотужнішою є діагностична база, котра підсилена найсучаснішим обладнанням та інноваційними медичними технологіями – МРТ, КТ, рентген, мамографія, УЗД, ендоскопія. Окрім діагностичного відділення медичний центр включає: поліклініку для дорослих та дітей, лабораторію, малоінвазивну хірургію. Основними напрямками є діагностика кардіологічних, онкологічних, судинних, гінекологічних, пульмонологічних та гастроентерологічних захворювань». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів