У Львові в лікарні – 48 отруєних у ресторані неякісною їжею, у Бродах – шестеро, – ЛОДА

11:50 17 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомили в неділю: Станом на ранок 17 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 48 осіб, з них четверо – діти.

У результаті вживання 10-12 травня неякісних страв у ресторації «Театр Пива «Правда» на площа Ринок, 32 у Львові було госпіталізовано 12-15 травня 55 осіб, з них четверо – діти до 18 років. Семеро осіб виписані на їх вимогу.

Станом на ранок 17 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 48 осіб, з них четверо – діти. Із числа госпіталізованих стан 40 пацієнтів – середньої важкості, восьми – наближається до задовільного. У восьми осіб лабораторно підтверджений діагноз – сальмонельоз. Про це повідомили сьогодні, 17 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також інформують у неділю:

«11-13 травня в інфекційне відділення Бродівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» госпіталізовані шестеро дорослих жителів міста Броди та Бродівського району, які, ймовірно, отруїлися 10 травня в результаті вживання неякісних страв в ресторані «Ala minute» на вулиці Березовій, 1а в місті Броди. Стан потерпілих на ранок 17 травня – задовільний».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів