У Львові шукали вибухівку в будівлі міськради й супермаркеті «Фуршет»

11:44 14 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, повідомлення про замінування будівлі ЛМР і супермаркету «Фуршет» виявилися дезінформацією.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 лютого, «Щоденному Львову», що повідомлення про замінування будівлі ЛМР і супермаркету «Фуршет» виявилися дезінформацією. У повідомленні також конкретизують:

«Сьогодні, 14 лютого, о 00:05 невідома особа з таксофону на телефон охорони Львівської міської ради повідомила про замінування будівлі міської ради (пл. Ринок, 1). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Із приміщення міської ради тимчасово на безпечну відстань було виведено п’ятьх осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень будівлі міської ради та прилеглої території. 

О 01:23 год. пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

А вчора, 13 лютого, о 17:10 невідома особа на телефон чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» на вулиці Зубрівській, 38. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області та міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Зі супермаркету було тимчасово виведено на безпечну відстань близько 40 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень супермаркету та прилеглої території. 

Пошукові роботи були завершені о 18:15. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів