У Львові розпочинають реабілітацію поранених воїнів за методикою професора Сергія Бубновського

15:36 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hnb.com.ua

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, унікальністю методики є не лише направленість на хвору частину тіла пацієнта, а й оздоровлення організму в цілому та покращення якості життя».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 10 жовтня, «Щоденному Львову», що міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочинає співпрацю з Центром реабілітації Бубновського. У повідомленні також конкретизують:

«Метою співпраці є надання фахової медичної допомоги у лікуванні захворювань опорно-рухового апарату постраждалих учасників антитерористичної операції на Сході України.  Виконувач обов’язків директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай зазначила з цього приводу:

«На даний час соціальні працівники працюють із сотнею постраждалих львів’ян учасників АТО. Після надання медичної допомоги чимало наших захисників, для повернення до повноцінного життя, потребують кваліфікованої реабілітації. Ми безмежно вдячні нашим благодійникам, які готові відкривати серця та підтримувати у нелегкий час сім'ї постраждалих та служби міста, які працюють із цими сім’ями, адже здоров’я громадянина є основою щасливого життя».

Процес реабілітації відбуватиметься у декілька етапів. Після детального огляду лікарем проводиться діагностичне тестування з аналізом початкових можливостей пацієнта і оцінкою його рухових характеристик.

Опісля пацієнти виконують тестові вправи, які слугують початковою інформацією для боротьби з больовим синдромом та скороченням термінів реабілітації. Завершується первинна діагностика розробленням індивідуальної програми реабілітації на спеціальних тренажерах.

Директор клініки «Центр реабілітації Бубновського» Наталія Касаткіна розповіла: «Упродовє проходження реабілітації пацієнта спостерігається динаміка його одужання, реабілітологи в команді з лікарями  індивідуально працюють з хворим, програма постійно корегується таким чином, щоб максимально швидко та ефективно вирішити проблему та побороти недугу. Унікальністю методики є не лише направленість на хвору частину тіла пацієнта, а й оздоровлення організму в цілому та покращення якості життя», Вже у жовтні перші п’ять постраждалих учасників АТО розпочнуть безкоштовну реабілітацію у Центрі Бубновського».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів