У Львові реалізовуватимуть українсько-швейцарський проект

15:15 17 грудня 2018 р.

Львівський інститут медсестринства і лабораторної медицини

Львівський інститут медсестринства і лабораторної медицини
Фото: limilm.lviv.ua

Львівський інститут медсестринства і лабораторної медицини вперше став переможцем українсько-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти в Україні».

Про це повідомили в понеділок, 17 грудня, в прес-службі департаменту охорони здоров'я ЛОДА, де також розповіли: «За підтримки проекту у наступні кроки планують: відкриття та оснащення симуляційного центру, впровадження інноваційних технологій, у тому числі системи е-навчання, організацію тренінгів для викладачів, посилення академічної доброчесності, розбудову дослідницьких спроможностей Інституту».

«Цей проект відкриває нові можливості для розвитку медичної освіти та впровадження найкращих практик у навчанні завдяки міжнародній співпраці», – зазначила директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Проект «Розвиток медичної освіти» фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та впроваджується Швейцарським інститутом тропічного та громадського здоров’я. Основними партнерами проекту є МОЗ України, Інститут медсестринських наук (Базель,Швейцарія), Маастрихтський університет (Нідерланди) та Школа охорони здоров’я Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів