У Львові помер отруєний домашнім паштетом (відео, оновлено)

20:50 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

19-21 червня в реанімаційне відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували у важкому стані з попереднім діагнозом «ботулізм» чотирьох пацієнтів.

«На Львівщині після застілля помер молодий хлопець, який за кілька місяців мав одружитися. Його наречену та її родину у важкому стані доправили у лікарню. Причина – сильне харчове отруєння», – повідомили сьогодні, 22 червня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в його відеосюжеті:

Раніше на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли в понеділок: «Учора, 21 червня, один із госпіталізованих – житель міста Судова Вишня Мостиського району 1992 року народження – помер у лікувальному закладі. Окрім нього, 19-21 червня в реанімаційне відділення Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували з попереднім діагнозом «ботулізм» у важкому стані двох мешканок міста Новояворівськ Яворівського району – 1958 та 1997 років народження, а також жительку села Вовча Гора Яворівського району 1989 року народження. З анамнезу відомо, що фактором інфікування був паштет печінково-м’ясний (свинина) домашнього виготовлення. Причина отруєння встановлюється. Протиепідемічні заходи продовжуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів