У Львові підготували в підвалах 42 пункти допомоги пораненим у результаті бомбардувань та інших НС

18:56 11 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, начальник управління охорони здоров'я ЛМР Володимир Зуб запевнив: «Заклади охорони здоров'я до роботи в умовах надзвичайних ситуацій готові».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 11 березня, «Щоденному Львову»:

«За минулий 2014 рік управління охорони здоров'я приділило значну увагу підготовці закладів охорони здоров'я м. Львова до роботи в умовах надзвичайних ситуацій. У всіх ЗОЗ проведено тренувальні заняття щодо дій медичного персоналу в умовах масового поступлення постраждалих, у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зокрема, при замінуванні, пожежі, бомбардуванні, захопленні закладу тощо. Начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимир Зуб розповів також:

«Ми підготували 42 укриття, а саме підвальні приміщення ЗОЗ (закладів охорони здоров'я. – «ЩЛ»), які привели до належного санітарного стану та в яких розмістили необхідний інвентар для сидячих та лежачих пацієнтів, встановили вказівники, резервуари води, засоби пожежогасіння, ліхтарики, засоби індивідуальної гігієни тощо. У приміщенні підвалу для працівників кожного структурного підрозділу ЗОЗ визначено їх місце перебування під час виникнення НС (надзвичайних ситуацій. – «ЩЛ»).

Для розміщення нетранспортабельних хворих виділено одне сховище в лікарні швидкої медичної допомоги. У цьому приміщенні проведено світло, функціонують санвузли, розгорнуто ліжка. На 2015 рік передбачено кошти на встановлення каналізації в сховищі. Найближчим часом плануємо відновлення кабінету для проведення евакуйованим хворим перев'язок та малих операцій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів