У Львові лікарі вже три доби борються за життя тяжкопоранених дільничних інспекторів (відео)

22:54 17 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Медики кажуть – ще рано робити якісь прогнози.

Уже три доби львівські медики борються за життя 30-річної Надії Андрухів, що постраждала в результаті вибуху в опорному пункті. Стан жінки досі критичний. У лікарні і дільничний Роман Личак.

Мати Надії Андрухів – Ірина Дідух – не відходить від дверей реанімації. Вірить – скоро донька почне одужувати. Вона також розповіла: «Для мене був шок, тому що це був її останній робочий день – ми сьогодні повинні були їхати у відпустку. Тут я під дверима, бо вона все одно відчуває, що тут є підтримка... Вдома чи на роботі я собі місця не знайшла».

Поруч із нею – батьки другого постраждалого міліціонера, Романа Личака, Ірина і Володимир Личак, які повідомили: «У нього зламана нога, у нього по всьому тілу... Він зрешечений тими осколками, ключовий нерв пошкоджений і найбільша проблема з оком. Видалили кристалик». 

Медики кажуть – ще рано робити якісь прогнози. Втім, Роман вже може говорити, а Надія – приходила до тями, навіть кивком голови відповідала на запитання. Зараз жінка на апараті штучного дихання.

«Стан жінки, залишається тяжким, але стабільним. Стан чоловіка є з позитивною динамікою, стабільний, ближче до середньої тяжкості, він у свідомості», – зазначила Зоряна Беда, завідувач відділенням анестезіології Львівської лікарні швидкої медичної допомоги.

Допомагають львівським міліціонерам усі небайдужі. За три дні сотні львів'ян здали кров, батьки відкрили рахунки для пожертвувань.

Батько постраждалого міліціонера повідомив також: «Люди пересилають, допомагають, хто скільки може, я хочу подякувати людям».

Збирають кошти на лікування колег і в Шевченківському райвідділі міліції, де працювали поранені правоохоронці. Зараз львівські медики очікують іноземних колег. Спільний консиліум вирішить, чи можна лікувати постраждалих за кордоном.

Про це повідомили сьогодні, 17 липня, в київській газеті «Сегодня».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент України проводжатиме тяжкопоранену львів’янку на лікування в Ізраїль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів