У Львові госпіталізували вісьмох отруєних у їдальні університету

09:50 28 жовтня 2016 р.

Усі госпіталізовані їли напередодні млинці з м’ясом та курячі крильця.

У Сихівський відділ поліції надійшло в четвер, 27 жовтня, о 21.10 повідомлення від чергового лікаря однієї з львівських лікарень. Медик повідомив, що у відділення лікарні з симптомами інфекційного кишкового захворювання госпіталізовано восьмеро осіб. 

Стан потерпілих лікарі оцінили як середньої важкості. Правоохоронці встановили, що госпіталізовані – студенти, працівники та відвідувачі учбового закладу, у томі числі - діти віком п’ять, 10 та 12 років, а також кухар у той день харчувались у їдальні Українського католицького університету – їли млинці з м’ясом та курячі крильця.

Відтак, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу, яка передбачає за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Про це повідомили сьогодні, 28 жовтня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також запевнили, що проводиться досудове розслідування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів