У Львові госпіталізовані з харчовим отруєнням восьмеро людей

18:00 9 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У міськраді повідомили у вівторок: «З діагнозом гостра кишкова інфекція, гострий гастроентероколіт госпіталізовано в інфекційне відділення Львівської обласної інфекційної лікарні восьмеро осіб у стані середньої важкості».

«У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували вісьмох осіб з діагнозом гостра кишкова інфекція, гострий гастроентероколіт», – повідомили сьогодні, 9 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, сьогодні, 9 серпня, о 9:55 до диспетчера Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну лікарню з 8 по 9 липня групи осіб, що 7 липня були на святкуванні дня народження за домашньою адресою у Львові. Зокрема, з діагнозом гостра кишкова інфекція, гострий гастроентероколіт госпіталізовано в інфекційне відділення Львівської обласної інфекційної лікарні восьмеро осіб у стані середньої важкості. Пацієнтам проводять повний комплекс лікувально-діагностичних заходів, відповідно до протоколів міністерства охорони здоров’я УкраїниУкраїни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів