У львівських курах-гриль знайшли небезпечну бактерію

21:54 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: panoramio.com

Кількість отруєних ними зросла до 32-х.

Про це повідомляє сьогодні, 30 жовтня, телеканал «ICTV». За його інформацією, четверо хворих – діти, а в лікарняні ліжка їх поклала, як з’ясували медики, сальмонела.

Більшість хворих – із Львівщини. Троє пацієнтів – із Волині й Хмельниччини, які під час поїздки у Львові купували тут курятину. Всі пацієнти вже одужують.

Нині у супермаркеті припинили продаж курей-гриль. Обласна санстанція вже перевірила магазин і компанію-постачальника, але результати поки що не оприлюднюють. За фактом отруєння триває досудове слідство.

У лікарні опинилися й дев’ятеро людей у Чернівцях. Вони теж ласували куркою-гриль в місцевому кафе при продовольчому магазині.

Два роки тому майже 40 киян отруїлися курами-гриль у столиці. З’ясувалося, курятина була простроченою, і крім того кулінари порушили технологію приготування.

Тоді керівників закладу оштрафували – кожного всього на 425 гривень. Це максимальна сума, дозволена законом. 47-річній завідувачці виробництва магазину загрожувало до трьох років в’язниці, але її відпустили під амністію, бо вперше вчинила такий злочин і є ліквідатором ЧАЕС.

Решта подробиць – на відео «ICTV».

Як повідомляв «ЩЛ», масове отруєння курми-гриль у Львові розслідує прокуратура, через них на Львівщині оголосили надзвичайну ситуацію, тим часом вони вже зникли зі згаданого супермаркету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів