У львівському військовому шпиталі відкрили зусиллями волонтерів і меценатів кімнату релаксації (відео)

19:48 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «5 канал»

Кабінет емоційно-психологічного розвантаження обійшовся волонтерам у 250 тисяч грн. Меценатами створення кімнати виступили майже 30 львівських компаній.


Відео: «5 канал»

«У львівському військовому шпиталі відкрили кімнату релаксації для поранених бійців АТО», – повідомив сьогодні, 3 березня, телевізійний «5 канал», конкретизуючи при цьому:

«У військовому шпиталі емоційно-психологічний кабінет волонтери облаштували акваріумом, водоспадом та живим кутком. За словами медиків, створений волонтерами кабінет, без сумніву, є  елементом психологічного розвантаження для пацієнтів.

Кабінет емоційно-психологічного розвантаження обійшовся волонтерам у 250 тисяч грн. Меценатами створення кімнати виступили майже 30 львівських компаній. У будь-який час кожен пацієнт шпиталю може прийти у кімнату релаксації задля бесіди із психологом, побачення з рідними чи просто відпочинку від лікарняної палати».

Як інформував «ЩЛ», у Львівському військовому госпіталі відкрили кімнату реабілітації, про яку в прес-службі Мінооборони повідомили: «На базі відділення відновлювального лікування клініки нейрохірургії та неврології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові відкрито кімнату психо-емоційного релаксу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів