У Львівській ОДА уклали перші угоди про закупівлю медобладнання

13:10 14 вересня 2016 р.

Для закладів охорони здоров’я придбають операційні лампи, столи й мікроскопи та кольпоскопи.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 14 вересня, що департамент охорони здоров'я ЛОДА уклав перші договори на закупівлю медичного обладнання. Зокрема – договір №ICB 4.1.1 «Обладнання для мікроскопічної, колькоскопічної діагностики, інвазивних методів обстеження та лікування в онкоцентрі, міжрайонних скринінгових центрах та для гінекологічних кабінетів у районах області», згідно з яким будуть придбані лампи операційні, гінекологічні крісла, столи операційні.

Ця закупівля буде здійснена в межах спільного зі Світовим банком проекту міністерства охорони здоров’я України «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». Детальніше з подробицями договору можна ознайомитися, скориставшись посиланням на сайті ЛОДА.

Своєю чергою, згідно з договором № ICB 4.1.1 «Обладнання для мікроскопічної, колькоскопічної діагностики, інвазивних методів обстеження та лікування в онкоцентрі, міжрайонних скринінгових центрах та для гінекологічних кабінетів у районах області» придбають кольпоскопи й мікроскопи операційні. Ця закупівля також буде здійснена у рамках спільного зі світовим банком проекту МОЗ України «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей». Детальніше з подробицями договору також можна ознайомитися, скориставшись посиланням на сайті ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів