У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 41 отруєний у ресторації «Театр Пива «Правда»

10:18 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в п’ятницю, що стан потерпілих у результаті вживання неякісних страв – середнього ступеня важкості.

12-14 травня в обласній інфекційній клінічній лікарні було госпіталізовано в результаті вживання неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда» на площі Ринок, 32 у Львові 48 осіб (із них чотири – діти до 18 років). Зокрема, вчора, 14 травня, госпіталізовано 16 осіб. 

Семеро госпіталізованих уже виписані на їх вимогу. Станом на шосту годину ранку 15 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебували 41 особа, з них четверо – діти. Стан потерпілих – середнього ступеня важкості.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, запевнивши також: «Потерпілим в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Причина отруєння встановлюється. Ситуація контрольована».

Як інформував «Щоденний Львів», головний епідеміолог області Наталія Тімко ще не знає про те, яка саме бактерія відправила відвідувачів закладу харчування до інфекційного відділення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів