У Львівській міськраді щодня просять відкрити кримінальну справу щодо стоматологів

16:30 7 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб запевнив: «Стосовно ситуації, яка склалась у 3-тій стоматологічній поліклініці, щодня звертаються у правоохоронні органи з проханням відкрити кримінальне провадження».

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб повідомив сьогодні, 7 серпня: «1 серпня колективу 3-ї стоматполіклініки було представлено нового головного лікаря. Його призначення відбулося відповідно до чинного законодавства і нормативних актів Львівської міської ради, тобто наказом начальника управління охорони здоров’я. В законодавстві не передбачені конкурси чи голосування. Я керувався тим, що головний лікар має понад 10-річний стаж роботи лікаря-стоматолога і має повну вищу освіту за фахом «державне управління». 2 серпня він прибув на робоче місце і зіткнувся із ситуацією, коли його не пускають в установу відомі і невідомі люди».

Чиновник також зазначив: «Маємо ситуацію, коли є законно призначений головний лікар, і стоять люди, які не допускають його в приміщення стоматполікліки, і це при тому, що напередодні відбувся обхід призначеного головного лікаря і головного лікаря, який закінчив свою роботу. За тих обставин головний лікар і я, як начальник управління, звернулися в правоохоронні органи з проханням відкрити кримінальне провадження за фактом перешкоджання діяльності посадової особи».

Володимир Зуб також поскаржився: «Щодня головний лікар прибуває в установу, і щодня його туди не пускають. Тобто складається ситуація, що керівник не знає, що відбувається в установі, не знає, хто керує, який рух документів, що з матеріальними цінностями».

Начальник управління охорони здоров’я ЛМР також повідомив: «За таких обставин нами прийнято рішення про проведення комплексної перевірки 3-ї стоматполіклініки з організації надання медичної допомоги і проведення інвентаризації матеріальних цінностей. Більша частина членів комісії здійснювали перевірку у 2014 році, і тоді у працівників 3-ї стоматполіклініки не було застережень до цих працівників, а сьогодні вони висловлюють думку, що начальник управління створює упереджену комісію. Члени комісії – це керівники і лікарі закладів охорони здоров’я, фахові спеціалісти, які беруть участь в комплексних перевірках і в інших закладах охорони здоров’я».

Чиновник також запевнив: « «У нас є інформація, що є перешкоджання не тільки головному лікарю, але й іншим працівникам 3-ї стоматполіклініки, які хочуть нормально працювати. Деяким працівникам забороняють виходити з поліклініки і їхати до головного лікаря, який викликає їх на індивідуальну робочу зустріч. Ми знаємо, що не всі працівники підтримують те, що відбувається. Сподіваюся, що наші щоденні звернення у правоохоронні органи з проханням відкрити кримінальне провадження і в цивілізований спосіб розібратися з цими працівниками, дадуть результат».

Про це повідомили сьогодні, 7 серпня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів