У ЛМР пояснили зволікання з медичною реформою

16:00 6 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб запевнив: «Ми поступово втілюємо медичну реформу і запропоновану систему стосунків між лікарем і пацієнтом, відповідно до чинного законодавства».

Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб повідомив сьогодні, 6 квітня:«Ми поступово втілюємо медичну реформу і запропоновану систему стосунків між лікарем і пацієнтом, відповідно до чинного законодавства. Тобто всі робочі місця сімейних лікарів стовідсотково забезпечені комп’ютерами з підключення до інтернет-мережі та необхідною технікою, всі лікарі мають електронні цифрові підписи та пройшли відповідні навчання».

Володимир Зуб також зазначив: «Усі заклади охорони здоров’я міста Львова, які надають первинну медичну допомогу, зареєстровані в електронній системі охорони здоров’я, і зараз завершується процес реєстрації сімейних лікарів, терапевтів і педіатрів в цій системі. Процес підписання декларацій відбувається поступово і є безтерміновим, тому моє завдання як керівника – так організувати роботу закладів охорони здоров’я, щоб ми мінімізували ризики, помилки, і все зробили правильно згідно з чинним законодавством. Тобто місто повністю готове до реформи і ми поступово рухаємося в цьому напрямку – втілюємо плани медичної реформи».

Про це повідомили сьогодні, 6 квітня, в прес-службі Львівської міськради. Тим часом, як інформував, «ЩЛ», у Львові досі не розпочали підписувати електронні декларації зі сімейними лікарями

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів