У львівській інфекційній лікарні – 48 отруєних неякісними стравами, у Бродах – троє

09:40 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в понеділок, що стан сорока пацієнтів обласної інфекційної клінічної лікарні – середньої важкості, а восьми – наближається до задовільного.

У результаті вживання 10-12 травня неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда» на площі Ринок, 32 у Львові з 12 до 15 травня було госпіталізовано 55 осіб, з них четверо – діти до 18 років. Сім осіб уже виписані на їх вимогу.

Станом на шосту годину 18 травня на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувало 48 осіб, з них четверо – діти. Стан 40 пацієнтів – середньої важкості, восьми – наближається до задовільного. У восьми осіб лабораторно підтверджений діагноз «сальмонельоз». Про це повідомили сьогодні, 18 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також інформують:

«11-13 травня в інфекційне відділення Бродівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» госпіталізовано сім жителів міста Броди та Бродівського району, які, ймовірно, 10 травня отруїлися в результаті вживання неякісних страв в ресторані «Ala minute» на вулиці  Березовій, 1а в місті Броди. 15 травня четверо були виписані на їх вимогу. Станом на шосту годину 18 травня на стаціонарному лікуванні у Бродівській центральній районній лікарні перебувають три особи, стан потерпілих наближається до задовільного».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів