У грудні на Львівщині стартує рекреаційна програма для учасників війни на сході України

16:18 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Свербивус» в інтернет-мережі «Facebook»

Учасники проекту «Genesis» зможуть безкоштовно пройти обстеження в окуліста, терапевта, уролога-сексопатолога, пульмонолога, проктолога, хірурга-травматолога та кардіолога.

«Громадське об'єднання «Свербивус» запрошує волонтерів та психологів долучитись до організації п'ятиденної рекреаційної програми «Genesis», яка відбудеться в першій половині грудня. Основна мета програми – допомогти учасникам АТО адаптуватись до умов мирного життя, відпочити та просто перевести подих», – повідомили сьогодні, 30 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Координатор програми від громадського об'єднання «Свербивус» Володимир Луценко повідомив: «Genesis» – це рекреаційна програма для тих, хто брав участь в АТО та повернувся додому. Насамперед, такі люди потребують спокою та можливості зібратись із думками. Мета програми «Genesis» – дати їм цей простір для роздумів та пошуку себе. Також запрошуємо до співпраці волонтерів та психологів, адже хочемо не тільки організувати комфортний відпочинок, а й наповнити його корисними дозвіллям».

Програма «Genesis» відбудеться в пансіонаті «Славський» в першій половині грудня. На учасників очікує не тільки відпочинок в мальовничій туристичній базі, а й спортивні навантаження, екскурсії й розповіді про те, як розпочати власний бізнес з нуля, як мотивувати себе досягати поставлених цілей та не здаватись перед труднощами мирного життя.

Володимир Луценко повідомив також: «Спеціально під цей проект нам вдалось заручитись підтримкою медичних колективів, тож учасники проекту «Genesis» зможуть безкоштовно пройти обстеження в окуліста, терапевта, уролога-сексопатолога, пульмонолога, проктолога, хірурга-травматолога та кардіолога».

Дізнатись більше про програму та зареєструватись можна за телефоном 050-373-15-96».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів