У Гарнізонному храмі Львова зібрали пораненим бійцям 381 983 грн, 11 410 євро й 42 438 доларів

19:18 14 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки отця Степана Суса в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомив настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у Львові, отець Степан Сус, Фонд Допомоги Пораненим надав допомогу 47 пораненим військовим.

Настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ у Львові, отець Степан Сус, повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

Фонд Допомоги Пораненим учасникам АТО – Гарнізонний храм святих апостолів Петра «Станом на 9 березня 2015 року через Фонд Допомоги Пораненим було передано для потреб поранених військовослужбовців АТО 381.983 грн., 11.410 євро, 42.438 американських доларів. Ми спільно надали допомогу для 47 поранених військовослужбовців. 

У жовтні 2014 року в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла було створено окремий Фонд Допомоги Пораненим учасникам АТО. Військові капелани створили його на прохання багатьох людей, які хотіли цілеспрямовано допомогти комусь із поранених військовослужбовців.

У звіті, який подано нижче, згадуються ті пожертви, які були залишені у Гарнізонному храмі для потреб поранених або передані через наш храм українськими католицькими спільнотами з Канади David Motiuk Едмонтон «Марійська дружина», Торонто), США (Чикаго, «Фонд Захисту Героїв», Mykola Buryadnyk, Нью-Йорк, Lindenhurst, NY Парафія Пресвятої Родини, УГКЦ Paul Chomnycky та інші), Німеччина, Фрайбург (Парафія святого Йосафата, УГКЦ), Італія, м. Болонья, Мілан, Капрі, Авелліно О.Роман Кривий, м. Помпея о. Андрій Євчук, Португалія, Фатіма о. Владислав Тимчик, Франції, Парижу Borys Gudziak, Великобританії – Об'єднання Жінок-Українок Maria Finiw. Було чимало тих, кого ми безпосередньо познайомили із пораненими. Усім спасибі!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів