Таємниці коронавірусу відкривають учені з різних країн

08:46 12 липня 2020 р.

Фото до новини

Вірусологиня з Гонконгу Лі-Мен Янь утекла до Сполучених Штатів Америки, аби розкрити світовій спільноті правду про бездіяльність китайської комуністичної влади на початку пандемії Covid-19

Вона стверджує, що про небезпеку коронавірусу та особливості захворювання ним були відомі офіційному Пекіну ще до того, як ним було оприлюднено перші дані. Наразі Янь перебуває у безпечному місці на території США, де вона дала інтерв'ю телеканалу Fox News, передає Еспресо.TV.

5 липня лондонська газета The Sunday Times повідомила, що Уханьський інститут вірусології (КНР) зберігав зразки COVID-19, починаючи з 2012 року.

Як вважає голова британської розвідки SIS/MI6 у 1999-2004 роках сер Річард Дірлав, вірус SARS-CoV-2 має штучне походження, оскільки його ключові елементи не еволюціонували природним чином, а були в нього інтегровані. На його думку, зробили це китайські вчені під час вивчення коронавірусу в кажанів. А далі стався нещасний випадок - модифікований під людський організм вірус вирвався з лабораторії.

16 квітня 2020 року авторитетну думку про штучне походження Covid-19 висловив нобелівський лауреат, француз Люк Монтаньє. За його словами, вочевидь, китайці прагнули створити вакцину проти СНІДу, вставивши секвенцію ВІЛ у коронавірус. Тобто, як він тоді пояснював, йдеться не про військову розробку, проте не менш небезпечну, ніж військова. Просто, "щось пішло не так", а китайська влада вирішила усе засекретити.

У Львівській області за добу виявлено 121 інфікованого коронавірусом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів