Святкування дня народження на Львівщині завершилося госпіталізацією вісьмох людей

09:05 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомили в понеділок в прес-службі облдержадміністрації, до інфекційного відділення Золочівської центральної районної лікарні госпіталізовано 8 осіб, жителів м. Золочева, з попереднім діагнозом «харчове отруєння».

1 березня о 19:10 до інфекційного відділення Золочівської центральної районної лікарні госпіталізовано 8 осіб, жителів м. Золочева, з попереднім діагнозом «харчове отруєння», які 1 березня в приватній квартирі багатоквартирного будинку бралли участь у святкуванні дня народження в прес-службі облдержадміністрації», – повідомили в понеділок у прес-службі Львівської облдержадміністрації, конкретизуючи при цьому

«Потерпілим в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан потерпілих на 6.00 2 березня – середньої важкості. Причина події - встановлюється. Ситуація контрольована.

Натомість у прес-центрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в понеділок:

«У м. Золочів на Львівщині о 20 год. 15 хв. 1 березня до інфекційного відділення центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння госпіталізовано вісім осіб, які святкували день народження в квартирі та вживали страви домашнього приготування. Станом на 7 год. 2 березня госпіталізовані перебувають у стані середнього ступеня важкості.

Фахівцями районної СЕС в осередку захворювання проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів. Попередня причина захворювання – вживання неякісних продуктів харчування. Подія знаходиться на контролі Головного управління ДСНС у Львівській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів