Супрун не побачила у Львові надзвичайної ситуації

16:45 20 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун поки що не бачить підстав для введення у Львові надзвичайної екологічної ситуації в зв'язку з проблемами зі сміттям.

Про це вона заявила на брифінгу у вівторок, 20 червня, у Львові. Урядовець запевнила: «Як бачимо, місто не завалене сміттям, якщо ми разом попрацюємо, то нам не потрібно буде вводити надзвичайний стан, оскільки це дуже велике навантаження для всіх людей. Ми хотіли б вирішити цю проблему окремо. Але в той же час побачимо, як швидко ми зможемо її вирішити. Якщо треба буде, то буде (введена надзвичайна ситуація. – Ред.). Зараз я не бачу підстав для надзвичайної ситуації».

У той же час Уляна Супрун заявила, що лабораторні дослідження грунту вказують на надзвичайно високий рівень концентрації бактерій біля сміттєвих контейнерів в місті, що може призвести до спалахів інфекційних захворювань, якщо ці відходи не прибрати найближчим часом. Урядовець зазначила:«Ми зробили аналізи грунту біля контейнерних майданчиків та є дуже високий рівень бактерій, тобто є небезпека, що через них можуть виникнути і поширитися захворювання».

Про це повідомили сьогодні, 20 червня, в інтернет-видання «Українська правда». Як інформував «ЩЛ», головний медик України зауважила загрозу здоров’ю львів’ян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів