Стрий – серед лідерів з вакцинації на Львівщині, - Козицький

15:10 4 серпня 2021 р.

Фото до новини

Місто Стрий – серед лідерів з вакцинації на Львівщині. Але водночас в окремих громадах Стрийського району показники вакцинації дуже низька.

Про це під час відвідин центрів масової вакцинації населення від коронавірусу у Стрию, Дрогобичі та Трускавці заявив голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, пише DailyLviv

«Місто Стрий – серед лідерів по вакцинації на Львівщині. Але водночас в окремих громадах Стрийського району показники вакцинації дуже низькі. Треба розуміти, що краща ситуація у містах, адже там є можливість відкрити кілька центрів та забезпечити доступність вакцинації, в той час, як у районах, сільській місцевості, відсоток вакцинації  нижчий, оскільки в основному вакцинацію проводять мобільні бригади, які виїжджають безпосередньо до мешканців. Не слід забувати, що вакцинуватися можна і у пунктах щеплення, звернувшись до сімейного лікаря.

Наступну хвилю ковіду прогнозують вже на початок осені, тож закликаємо мешканців Львівщини не зволікати із щепленням. Експерти вже рекомендують вакцинувати дітей віком від 12 років», - сказав Максим Козицький.

Центр вакцинації у Стрию функціонує у Стрийській ЗШ № 5, за один день тут вакцинують близько 300 людей. У Дрогобичі центр вакцинації облаштували у народному домі на вул. 22 січня, за день тут вакцинують близько 90 людей,  в центрі вакцинації у Трускавці, що розташований у відділенні первинної медичної допомоги поліклінічного відділення КНП "Трускавецька МЛ", за день роботи центру щеплення отримують майже 150 осіб.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів