Працівники ДАІ Львівщини здали кров для поранених бійців і постраждалих внаслідок ДТП (відео)

16:35 13 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Державтоінспекції

Як повідомили в прес-службі обласного управління Державтоінспекції, його керівник Олександр Хутняк сьогодні також став донором, запевнивши: «Долучитися до такої доброї справи – честь для кожного».

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції повідомили сьогодні, 13 листопада, що його співробітники взяли участь у доброчинній акції «Здай кров – врятуй життя», аби допомогти постраждалим під час АТО та внаслідок дорожньо-транспортних пригод. У повідомленні також зазначено:

Керівник управління ДАІ у Львівській області, полковник міліції Олександр Хутняк сьогодні також став донором.  «Долучитися до такої доброї справи – честь для кожного. Сподіваюсь, це допоможе врятувати комусь життя», – відзначив Олександр Миколайович.

Взяти участь у доброчинній акції зголосилися співробітники Державтоінспекції зі Львова та різних районів області. Чимало працівників міліції здають кров уже не вперше. Один із них – іспектор дорожньо-патрульної служби ДАІ міста Львова Тарас Борсукевич.  Правоохоронець стає донором четвертий раз і на цьому спинятися не збирається, адже переконаний – необхідно постійно поповнювати банк крові. 

Інспектор з кадрового забезпечення батальйону дорожньо-патрульної служби ДАІ Юрій Гоцко сьогодні також здав кров для потерпілих внаслідок ДТП під час АТО. Працівник Державтоінспекції протягом місяця служив у зоні проведення антитерористичної операції, тому не з чуток знає, на скільки це потрібно пораненим бійцям.  

Правоохоронці переконують: готові ще не раз долучитися до такої благодійної акції, аби постраждалі у ДТП та під час АТО могли вчасно отримати необхідну допомогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів