Шість лікарень у Львові стануть підприємствами

20:00 19 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Депутати Львівської міської ради затвердили під час сесії ЛМР ухвалу про перетворення шістьох комунальних закладів охорони здоров’я Львова із бюджетних установ у комунальні некомерційні підприємства.

Про це повідомили сьогодні, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Це чотири міські клінічні лікарні, лікарня «Хоспіс» та міський пологовий будинок №1. Це дасть змогу цим закладам у майбутньому працювати в умовах медичної реформи».

Зокрема, прийнято ухвали «Про припинення Комунального підприємства Львівська 1-а міська клінічна лікарня імені Князя Лева шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Львівська 1-а міська клінічна лікарня імені Князя Лева»; «Про припинення Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «8-ма міська клінічна лікарня Львова»; «Про припинення Комунальної Львівської міської лікарні «Хоспіс» шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Лікарня «Госпіс» Львова»; «Про припинення Комунальної міської дитячої клінічної лікарні шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Міська дитяча клінічна лікарня Львова»; «Про припинення Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова» та «Про припинення Міського комунального клінічного пологового будинку №1 шляхом перетворення у Комунальне некомерційне підприємство «Пологовий клінічний будинок №1 Львова», – поінформували також у міськраді.

«Під час минулої сесії, 22 березня, було прийнято ухвали про перетворення у комунальні некомерційні підприємства 10 медичних закладів Львова, які надають первинну медичну допомогу. Це шість поліклінік та чотири лікарні», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів