Ремонт у Львівському перинатальному центрі відновлять, – ЛОДА

13:50 24 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

У п'ятницю, 24 лютого, у Львівський обласному перинатальному центрі на вулиці Джорджа Вашингтона, 6 відбулася нарада його трудового колективу, громадськості й заступників голови облдержадміністрації та обласної ради – відповідно, Ірини Гримак і Володимира Гірняка.

Чиновники також оглянули хід реконструційних робіт у Львівський обласному перинатальному центрі, а також наочно обговорити питання його реконструкції. Ірина Гримак зазначила. При цьому: «Зовнішні роботи будівлі вже завершені – споруджено дахи, встановлені вікна, утеплено фасад. Також провели гідроізоляцію фундаментів. Тепер слід завершити роботи, початі попереднім підрядником. Це влаштування внутрішніх перегородок, підведення внутрішніх мереж тощо. Ремонтні роботи відновлять вже після Великодніх свят».

Йдеться про корпуси, які першочергово ремонтуватимуть та закупівлю необхідного обладнання, адже заклад планують відкривати поетапно. За словами Ірини Гримак, управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації відкоригує проект, потім проведуть експертизу.

Тендер для визначення нової підрядної організації планують оголосити вже наступного тижня. Загалом на відновлення Львівського обласного перинатального центур потрібно близько 175 мільйонів гривень, адже крім реконструкції установи, необхідно також закупити медичне обладнання.

Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів