П’ята львівська стоматполіклініка приєднана до першої

16:45 8 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про припинення Комунальної 5-ї стоматологічної поліклініки Львова шляхом приєднання до Комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка №1».

Як повідомили в четвер, 8 листопада, в прес-службі Львівської міськради, директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила: ««Вчора на засіданні колегії Львівської міської ради ми заслухали виступ частини зацікавлених осіб, які виступають проти такого приєднання, і які погрожували відкритими кримінальними провадженнями. Ми маємо інформацію про те, що заборонено проводити перетворення комунальної стоматологічної поліклініки №5, тому ми зараз приймаємо рішення про приєднання. Адже більша частина людей вже довший час не має можливості нормально приходити на своє робоче місце і виконувати свої посадові обов’язки».

Гелена Пайонкевич розповіла також:  Ми маємо згоду лікарів двох поліклінік, які погоджуються на це об’єднання. Львівська міська рада є засновником комунальних медичних закладів, а тому несе відповідальність за людей, які там працюють».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів