Прикордонники затримали в Шегинях п’ятьох підозрілих «туристів»

13:10 27 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Наразі лише один затриманий зізнався в намірі перетнути кордон.

«Прикордонники затримали в Шегинях порушників, які шукали шляхи, аби незаконно потрапити до Польщі», – повідомили сьогодні, 27 серпня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли подробиці:

«Сьогодні, прикордонники відділу «Шегині» на українсько-польській ділянці державного кордону попередили дві можливі спроби порушення кордону зі сусідньою Польщею. В першому випадку місцеві мешканці села Шегині підказали дільничному інспектору прикордонників про чотирьох підозрілих громадян, які маршрутним автобусом прибули до села та вишукують потрібну їм вулицю.

Група реагування відділу прикордонної служби по прибуттю до місця появи підозрілих «туристів» виявила чотирьох чоловіків, троє з яких при собі мали закордонні паспорти громадян Грузії і одного громадянина України, без документів, який їх супроводжував. З метою з’ясування обставин прибуття в прикордонну смугу, зокрема – можливого наміру незаконного перетину кордону, громадян запрошено на прикордонний підрозділ, розбір триває.

Рівно через годину, але вже безпосередньо на підступах до самого кордону, прикордонний наряд цього ж відділу затримав ще одного українця, жителя міста Дніпро, 1988 року народження, який пішки прямував вбік Польщі. Громадянин своєї мети незаконно перейти кордон не заперечував, а свої дії пояснив пошуками кращого життя поза домівкою. Громадянина затримано в адміністративному порядку для складання документів адміністративної справи про спробу незаконного перетинання державного кордону України».

Про це повідомили сьогодні, 27 серпня, на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів