Президент України проводжатиме тяжкопоранену львів’янку на лікування в Ізраїль (відео)

22:25 17 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Син капітана міліції Надії Андрухів перебуватиме увлікувально-оздоровчому закладі стільки, скільки буде потрібно для його реабілітації.

Президент України Петро Порошенко у Львові сьогодні проводжатиме постраждалу від вибуху дільничного інспектора, капітана міліції Надію Андрухів на лікування в Ізраїль. Про це повідомили сьогодні, 17 липня, у прес-службі Львівської ОДА.

За її інформацією, Глава держави вже вилетів до Львова і після прибуття відправиться в лікарню швидкої медичної допомоги міста, де знаходиться постраждала жінка-міліціонер. Інших подробиць у прес-службі поки не повідомляють.

Про це розповілив п’ятницю, в київській газеті «Сегодня», де також передали сьогодні, 17 липня:

«Постраждала від вибухів у Львові жінка-міліціонер Надія Андрухів досі у важкому стані. «Час від часу вона приходить до тями. Травми дуже важкі, але є і позитивна новина – швидше за все, Надю відправлять на лікування за кордон. Поки не будемо загадувати, куди саме, щоб не наврочити», – повідомило нам джерело в міліції.

Сьогодні постраждалих від терактів у Львові в лікарні відвідали міністр МВС Арсен Аваков, який прибув у регіон з робочим візитом, і начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія. За його словами, жінку-міліціонера сьогодні ввечері літаком доставлять в Ізраїль для продовження лікування.

Надія Андрухів закінчила юридичний факультет ЛДУВС. До трагедії жила разом з мамою, самостійно виховувала сина Данила, що хворіє на ДЦП.

Уранці 14 липня у Львові біля міліцейських дільниць прогриміли вибухи, через які постраждали дві людини. У 31-річної інспектора міліції Надії Андрухів після вибуху лікарі ампутували ногу, видалили нирку, селезінку і частину кишечника. 24-річний дільничний міліціонер Роман Личак понівечений осколками від гранати, у нього сильно постраждали очі.

Про це також повідомили сьогодні, 17 липня, в київській газеті «Сегодня». Натомість у в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли:

«Уже сьогодні Надія Андрухів буде направлена на лікування за кордон, а її син перебуватиме у лікувально-оздоровчому закладі на Львівщині стільки, скільки буде потрібно для його реабілітації. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відвідав у лікарні дільничних інспекторів міліції Надію Андрухів та Романа Личака, поранених під час вибухів, що трапились 14 липня у Шевченківському районі Львова. 

Арсен Аваков запевнив маму Надії Андрухів, що її донька вже сьогодні відправиться на лікування до Ізраїлю. Крім того, заступник міністра – керівник апарату Олексій Тахтай повідомив мамі Надії Андрухів, що її онук перебуватиме в одному з  лікувально-оздоровчих закладів на Львівщині стільки часу, скільки буде необхідно для його реабілітації.

Працівники нової патрульної служби Києва, які прибули разом з Арсеном Аваковим на Львівщину, запросили поранених правоохоронців на службу донової поліції Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів