Працівників Львівської магістралі навчили надавати медичну допомогу

15:35 23 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Провідники пасажирських і приміських потягів, стрільці воєнізованої охорони та пожежники регіональної філії «Львівська залізниця» навчилися розрізняти кровотечі, правильно накладати джгути, обробляти рани та евакуйовувати поранених.

«Для залізничників Львівської магістралі провели тренінг із тактичної медицини», – повідомили сьогодні, 23 травня, в прес-службі Львівської залізниці, де також розповіли подробиці:

«Інструктори ГО «Медичний загін спецпризначення «Білі берети. Львів» провели для п’ятдесяти залізничників Львівської магістралі дводенний вишкіл з тактичної медицини. Провідники пасажирських та приміських потягів, стрільці воєнізованої охорони та пожежники регіональної філії «Львівська залізниця» вчились розрізняти кровотечі, правильно накладати джгути, обробляти рани та евакуйовувати поранених.

такі навчання на Львівській залізниці проводять не вперше. Минулоріч інструктори ГО проводили такий вишкіл для залізничників в управлінні Львівської магістралі.  

Навчання з тактичної медицини проводили сертифіковані інструктори ГО «Медичний загін спецпризначення «Білі берети. Львів». Інструктори мають сертифікати комбат - медиків міжнародного зразку від офіційного представництва організації «NAEMT» та є випускниками курсу «Викладач – інструктор» від Всеукраїнської ради реанімації та ресусцитації.

Окрім того частина інструкторів є штатними медиками добровольчої української армії та неодноразово проводили навчання військовослужбовців та медиків у зоні проведення АТО. Програма вишколу базується на основі протоколу порятунку пораненого «MARCHE_E», за яким навчаються та працюють усі військовослужбовці армій країн НАТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів