Послаблення карантину для ринків та учнів 1-4 класів: мер повідомив коли

10:43 12 квітня 2021 р.

Фото до новини

До завтра у Львові мають прийняти рішення щодо можливості послаблення карантину для ринків та учнів 1-4 класів. Також цього тижня в місті мають провакцинувати працівників тих галузей, які забезпечують життєдіяльність Львова. Про це під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» сказав міський голова Львова.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«На жаль, ми не маємо очікуваного падіння темпів захворюваності на Covid-19. На сьогодні в наших міських лікарнях знаходить 1144 хворих. Тільки за останню добу госпіталізовано 41 львів’янина. Добре, що ми таки ввели посилений карантин, бо це суттєво знизило темпи поширення і наша медична система не дала збою. Локдаун дав певний результат.

Ми дуже хочемо зробити певні послаблення карантину, тому сьогодні будемо консультуватись з МОЗ, адже ми перебуваємо в «червоній зоні», і є певні державні норми, що може працювати, а що ні. Також міський штаб з протидії коронавірусу сьогодні буде аналізувати ситуацію та всі показники. Бажання послаблювати карантин є, зокрема щодо роботи ринків чи очного навчання учнів початкових класів, але фінальне рішення ми зможемо прийняти лише завтра.

Цього тижня ми хочемо у Львові перейти до більше масової вакцинації. Ми готові вакцинувати комунальників, освітян, але тут ми також потребуємо дозволу з міністерства. МОЗ визначає певну почерговість вакцинування, але на мою думку, потрібно переходити до швидких темпів, щоб побачити позитивний ефект як в Ізраїлі чи Великобританії», – розповів Андрій Садовий, мер Львова.

Запрацював медичний гвинтокрил: пацієнтку з інсультом з гірського району доставили у Львів

Другого пацієнта доправили до лікарні швидкої допомоги гелікоптером (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів