Поранених у столичному Будинку профспілок лікуватимуть у Львові (відео)

16:03 7 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.net

Роман Дзівінський уже повернувся з Києва, а Назарія Держила ще транспортують.


Відео: 5 канал

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 7 лютого, прес-служба ЛМР, що його земляків, які постраждали від вибуху у Будинку профспілок у Києві, лікуватимуть у Львові. Він також розповів:

«Стався ще один жахливий випадок – зірвався пакет з вибуховим пристроєм. Двоє хлопців дуже важко поранені і ми будемо надавати їм усю необхідну допомогу у Львові. 

Стан дуже важкий. Хлопці залишаться інвалідами. Ми зробимо все можливе, щоб вони отримали якісну медичну допомогу. В тому числі консультуємося з нашими колегами з інших країн, тому що треба буде виготовляти протези.

Важливо мінімізувати наслідки цього жахливого вибуху, який спричинив такі важкі наслідки для їхнього здоров’я. У одного з хлопців відірвана кисть руки, пошкоджені пальці. Зорганізуємося, допоможемо, зробимо все можливе, щоб хлопці були у безпеці та отримали належну медичну допомогу.

Ще раз хочу подякувати всім нашим лікарям за їхню самовіддану працю. Ще раніше багато поранених з Києва до Львова приїжджали. Всім надається необхідна фахова медична допомога». 

Як повідомляв «ЩЛ», від вибуху в Будинку профспілок постраждали волонтери з Львівщини, 20-річного Романа Дзівінського вже виписали зі столичної лікарні №17 та відправили до Львова, вслід за ним вирушив ще один поранений в Києві – 16-річний Назарій Держило, комендант Майдану розповів про обставини їх поранення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів