Польський травматолог лікував пацієнтів у Львові

16:00 19 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

17-18 січня на базі комунальної 8-міської клінічної лікарні у Львові тривав щорічний семінар для лікарів ортопедів-травматологів за участю провідного фахівця, головного ортопеда-травматолога Малопольського воєводства – професора Юліана Дутки.

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в прес-службі Львівської міськради, де конкретизували: «Професор навчав українських ортопедів сучасних принципів лікування важкої ортопедо-травматологічної патології, а також проконсультував близько 50-ти пацієнтів зі Львова та Львівської області, а також провів дві складні операції. Лікарі сподіваються, що новітні методи операційного лікування, які львівські лікарі перейняли від польських колег, буде надалі успішно впроваджений і допоможе багатьом пацієнтам, які цього потребують».

У комунальній 8-міській клінічній лікарні розповіли: «Цей візит мав дві основні цілі. Це консультація та лікування пацієнтів зі складною ортопедичною патологією, і за час візиту було проконсультовано близько 50-ти пацієнтів зі Львова та Львівської області з різними вадами опори та руху. Також двом пацієнтам з деформуючим артрозом колінного суглобу, обумовленого ревматоїдним артритом, проведено оперативні втручання».

У лікарні також додали: «Окрім того, під час візиту професор Юліан Дутка навчав наших ортопедів – травматологів сучасним принципам лікування важкої ортопедо-травматологічної патології. Відбувся науково-практичний семінар за участю професора на тему «Актуальні проблеми лікування патології кульшового та колінного суглобів. Tipps and tricks». Впродовж семінару лікарі мали можливість задавати питання та отримувати фахові відповіді щодо особливостей лікування хворих з важкою ортопедичною патологією. Наприкінці засідання відбулася дискусія, у якій змогли прийняти участь усі охочі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів