Пологове відділення на вулиці Рапопорта у Львові відновило роботу

13:30 14 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Після планової профілактичної дезінфекції та проведення ремонтних робіт у санвузлі акушерського відділення, операційній та пологових залах і палатах, відкрили пологове відділення 3-ї міської клінічної лікарні на вулиці Рапопорта».

Про це повідомили сьогодні, 14 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Загальна вартість ремонтних робіт склала 841 тисячу гривень. Зокрема, як повідомили у 3-й міській клінічній лікарні Львова, за кошти міського бюджету в сумі 120 тисяч гривень у пологовому відділенні проведено капітальний ремонт санітарного вузла та душової на другому поверсі акушерського відділення».

За позабюджетні кошти в сумі 720 950 гривень капітально відремонтовано операційний блок, зроблено поточний ремонт пологових залів, палат для післяопераційних пацієнток, деяких палат спільного перебування матері та дитини, а також відремонтовано палати №6, №9, №10 та кабінет запису КТГ у відділенні патології вагітності. Окрім того, зараз завершується реконструкція куполу та декоративного парапету будівлі, у якій розташоване пологове відділення. Реконструкцію проводить управління охорони історичного середовища Львівської міської ради за кошти міського бюджету», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів