Одне яблуко на день омолодить жінку на 17 років

15:18 4 листопада 2013 р.

Фото до новини

Британські науковці з'ясували, що лише один фрукт в щоденному раціоні позбавляє не тільки від відвідування лікаря, а й візитів до косметолога. Науковці з Королівського університету Лондона (King's College London, University of London) провели дослідження про вплив яблук на здоров'я жінок.

Британські медики наполягають, що лише одне яблуко в день здатне творити дива: у похилому віці дами будуть виглядати на 16-17 років молодше своїх ровесниць. У досліді британських фахівців взяли участь дами у віці 25-45 років, які за умовами експерименту протягом півроку щодня з'їдали одне яблуко.

Зіставивши всі дані, дослідники спробували спрогнозувати стан здоров'я і зовнішній вигляд учасниць на 20-25 років вперед і з'ясували, що всього одне яблуко в щоденному меню здатне омолодити організм жінки на цілих 17 років.

На думку науковців, омолоджувальному ефекту і загальному оздоровленню організму сприяє вміст поліфенолів і флавоноїдів у цьому фрукті, що регулюють окислювальні процеси в клітинах.

Вплив цих антиоксидантів покращує роботу серця, печінки та підшлункової залози, а також сприяють нормалізації кишкової мікрофлори і виведенню токсинів. А внутрішнє здоров'я, як відомо, неодмінно позначається на обличчі.

Фахівці, впевнені у чудодійному впливі яблук на здоров'я і красу жінок, рекомендують провести такий експеримент кожному, і переконатися в його позитивному результаті.

Нагадаємо, раніше науковці з'ясували, що людина, яка з'їдає за 15 хвилин до обіду яблуко, споживає на 190 калорій менше, ніж без яблука. Про це повідомляє Newsru.ua. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів