На Львівщині започаткували акцію «Медична кулінарна сотня»

14:30 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства охорони здоров’я України

У Старосамбірському районі стартувала «Медична кулінарна сотня», в рамках якої будуть заготовлені сухі борщові набори для бійців на сході України.

Медики Старосамбірського району Львівської області започаткували акцію «Медична кулінарна сотня», в рамках якої будуть заготовлені сухі борщові набори для бійців на сході України. Акція проходить за ініціативи заступника головного лікаря Старосамбірської центральної районної лікарні, голови Старосамбірського осередку Українського лікарського товариства у Львові Василя Савенко.

Його ініціативу підтримали фельдшери з сіл Тершів, Чаплі, Лінина, Лаврів, Соснівки, Мурованого та Старої Солі Львівської області. За словами головного лікаря Старосамбірської центральної районної лікарні Юрія Войтіва, акція отримала назву «Медична кулінарна сотня» тому що у Старосамбірському районі є 100 медичних установ.

«Медичну кулінарну сотню» також підтримали керівники фермерських господарств району та громадськість, а на базі Стрілківського харчоблоку організовано механізм заготівлі сухих овочів та їх фасування. Перші набори сухих борщів вже відправлені в зону АТО до батальйону «Торнадо», в якому перебуває житель Старосамбірщини Микола Кулик. Впродовж 10 днів медики планують виготовити для бійців ще сотню наборів.

Про це повідомляється в сьогодні, 11 грудня, на сайті прес-служби міністерства охорони здоров’я України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів