На Львівщині скоротять персонал ветлікарень

17:02 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Голова ЛОДА доручив представникам ветеринарних служб у найкоротші терміни надати свої пропозиції щодо оптимізації мережі установ ветмедицини.

Департамент агропромислового розвитку ЛОДА розробив і презентував концепцію оптимізації штатної чисельності ветеринарних установ Львівської області. Про це йшлося під час наради голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з представниками ветеринарної медицини області у середу, 10 лютого.

«На Львівщині в жодному випадку ми не повинні загубити ветеринарну медицину, –зазначив Олег Синютка. – Оптимізація установ ветмедицини та скорочення кількості працівників не повинна вплинути на якість надання послуг. Ми маємо працювати для громади».

Як розповіла в. о. директора департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Людмила Гончаренко, на Львівщині працюють Львівська регіональна державна лабораторія ветеринарної медицини та 20 районних лабораторій. Ці установи здійснюють діагностику хвороб тварин, оцінку ветеринарно-санітарного стану продуктів тваринного походження, кормів, ґрунту, води для тварин.

Окрім того, функціонує 26 лікарень. В процесі реорганізації передбачається скорочення чисельності працівників лабораторій з 323 до 159, лікарень – з 1020 до 780 осіб.

Голова ЛОДА доручив представникам ветеринарних служб у найкоротші терміни надати свої пропозиції щодо оптимізації мережі установ ветмедицини. Про це повідомили сьогодні, 10 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів