На Львівщині потрапили до інфекційного відділення лікарні 25 отруєних у «Карпатах» (відео)

09:22 2 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Станом на ранок 2 липня в Сколівській центральній районній лікарні одужують 22 дитини, які відпочивали в туристичній базі «Карпати» в селі Кам’янка.

«Уночі 30 червня та протягом 1 липня в інфекційне відділення Сколівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція» та «гастроентереколіт невстановленої етіології» госпіталізовано 25 осіб, з них 24 дітей віком 10-16 років, які відпочивали в дитячій туристичній базі «Карпати» комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» в селі Кам’янка Сколівського району. Станом на шосту годину ранку 2 липня в інфекційному відділенні Сколівської ЦРЛ в стані середнього та легкого ступеню важкості перебуває 22 дитини (3 особи 1 липня виписані на вимогу). Причина отруєння встановлюється. Протиепідемічні заходи продовжуються», – повідомили сьогодні, 2 липня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Як інформував «Щоденний Львів», за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів