На Львівщині балансує на межі життя й смерті збитий автомобілем підліток (відео)

20:35 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Винуватець ДТП користується в Бориславі недоброю славою.

На Львівщині в ДТП постраждали четверо підлітків. Машина через незрозумілі поки що причини виїхала на узбіччя і врізалась у дітей, коли ті після школи йшли грати у футбол

Свідки кажуть про велику швидкість машини та сильний удар. Пішоходи розлетілися в різні боки.

Постраждалим – 14 і 15 років. Один із них отримав легкі травми, стан двох інших лікарі оцінюють як середньої важкості. Останній хлопчина балансує на межі життя і смерті.

Головний лікар Бориславської центральної міської лікарні Віталій Головчак розповів: «Стан четвертого – вкрай важкий, але стабільний. Вчора ввечері бригада нейрохірургів зі Львова провела екстрену операцію – трепанацію черепа. Він без свідомості, знаходиться у комі».

Після пригоди водій кинув свій автомобіль, а сам утік. Зараз його розшукують правоохоронці. Особа водія знайома батькам постраждалих. Цей чоловік у місті має недобру славу.

Батько одного з травмованих хлопців розповів: «Взагалі дивуюся, як таким наркоманам ще дають права і дозволяють купувати машини. Він повинен стояти на обліку і контролюватися кожен день. Будемо добиватися, щоб такого нелюда ізолювали, і то надовго». 

Особа підозрюваного відома й міліції. Правоохоронці оприлюднили фото чоловіка, який, за словами очевидців, може бути причетним до наїзду на дітей. Він уже мав проблеми із законом – відбував покарання за розбій.

Про це повідомили сьогодні, 7 жовтня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині госпіталізовано після ДТП чотирьох підлітків, відтак правоохоронці розшукують водія, який збив їх на тротуарі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів