Міський голова Львова сподівається вмовити стоматологів припинити протести

17:00 11 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

У понеділок, 14 серпня, в актовій залі школи №18 відбудеться ще одна зустріч представників ЛМР із трудовим колективом 3-ї стоматологічної поліклініки.

У Львівській міськраді анонсували сьогодні, 11 серпня: «Найближчими днями проведуть повторні зустрічі з трудовими колективами стоматологічних поліклінік у Львові, які протестують проти реформування комунальної стоматології. Перша зустріч відбудеться з колективом 3-ї стоматустанови в понеділок».

«Після вчорашньої зустрічі з працівниками стоматологічних поліклінік міський голова Львова запропонував провести повторні зустрічі з трудовими колективами лікарів-стоматологів, щоб обговорити проблемні питання та спільно визначити кроки, як врегулювати ситуацію, яка склалась у Львові з реформуванням стоматполіклінік. Перша зустріч відбудеться з трудовим колективом 3-ї стоматологічної поліклініки в понеділок, 14 серпня, в актовій залі школи № 18 на вулиці Кульчицької, 18 о 17.00», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Як інформував «Щоденний Львів», працівники стоматологічних поліклінік вимагають проведення незалежної та об’єктивної перевірки, яку здійснюватимуть експерти і фахівці галузі, думці і висновкам яких можна довіряти. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів