Медики зафіксували у Львові за тиждень 8000 випадків захворювань на грип і ГРВІ

17:15 21 грудня 2016 р.

За даними управління охорони здоров’я ЛМР, сімейний лікар щодня отримує у Львові в середньому 41 виклик.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 21 грудня: «На позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбулось 19 грудня, прийняли рішення про тимчасове припинення навчання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста Львова. Зараз ситуація щодо захворюваності у місті контролюється і за результатами показників, які надійдуть 23 грудня, скличуть позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де і будуть обговорені подальші дії».

Директорр департаменту гуманітарної політики Галина Слічна зазначила: «Впродовж минулого тижня було зафіксовано вісім тисяч випадків захворювань на ГРВІ і грип. А вчорашні результати лабораторного центру показали, що близько двох тисяч людей захворіли на різні вірусні захворювання. Будемо бачити, яка буде ситуація в четвер і в п’ятницю, і будемо проводити позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де і прийматимемо  рішення щодо подальших дій».

Про це повідомили сьогодні, 21 грудня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «За даними управління охорони здоров’я ЛМР, у Львові сімейний лікар щодня в середньому отримує 41 виклик».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів