Медики шпиталізували у Львові 10 захворілих на кір

09:10 12 квітня 2018 р.

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня
Фото: niceplace.com.ua

11 квітня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про шпіталізацію з діагнозом «кір» студентів Львівського державного коледжу декоративного та ужиткового мистецтва імені Івана Труша на вулиці Снопківській у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 12 квітня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли, що 11 квітня за допомогою звернулися шестеро людей, зокрема – п’ятеро неповнолітніх. Медики шпиталізували п’ятьох із них, у тому числі – чотирьох неповнолітніх. Стан шпиталізованих – середньої важкості.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації поінформували також, що в середу до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про шпіталізацію працівників ТОВ «Бадер Аунде Україна» в селі Кожичі в Яворівському району Львівської області з діагнозом «кір». Загалом за допомогою звернулось 18 людей.

13 із них шпіталізували. Шістьох – до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, ще шістьох – в інфекційне відділення Новояворівської районної лікарні №1, а одну людину – в інфекційне відділення Жидачівської районної лікарні. Стан шпіталізованих –  середньої важкості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів