Медики госпіталізували до Червоноградської лікарні 14 травмованих гірників

18:10 2 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Двоє постраждалих унаслідок вибуху перебувають у важкому стані, дванадцятеро – середньої важкості.

У міністерстві охорони здоров'я України повідомили в четвер: «2 березня о 12:46 на шахті №10 «Степова» у селі Глухів у Сокальському району Львівської області стався вибух. На аварійній ділянці, у зоні вибуху, знаходилися 34 гірники. Наразі відомо про вісьмох загиблих».

«За попередньою інформацією ДСНС, під завалами (на шахті «Степова». – «ЩЛ») уже нікого немає, усіх постраждалих підняли на поверхню.  Чотирнадцять травмованих госпіталізували до Червоноградської центральної міської лікарні (дві особи в реанімації, одинадцять – в хірургії, одна – травматологія). За оперативною інформацією двоє постраждалих перебувають у важкому стані, дванадцятеро – середньої важкості», – зазначено також у повідомленні.

«До Червоноградської лікарні додатково направили спеціалістів зі Львова – анестезіологгів, нейрохірургів, комбустіологів, лікарів політравми. Задіяно сім бригад швидкої медичної допомоги», – йдеться також у повідомленні.

«За попередньою інформацією ще 24 шахтарі залишаються під завалами. Тривають аварійно-рятувальні роботи. Для координації дій відповідних служб на Львівщину разом з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом вилетів заступник міністра охорони здоров'я Олександр Лінчевський», – повідомили також сьогодні, 2 березня, на сторінці міністерства охорони здоров'я України в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», У  прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили сьогодні, 2 березня, що всіх гірників зі шахти «Степова» держпідприємства «Львіввугілля», де стався вибух метану та обвал породи, піднято на поверхню.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів